Love4All

Bij de minor visual interface deaign zijn we met veel verschillende aspecten bezig geweest: grid en kleur, typografie, beeldtaal en interface en beweging. Tijd om al deze ascpecten toe te passen tot 1 ontwerp! Voor dit vak moesten we een interface maken op basis van 50 foto's die we moesten maken in onze omgeving. Dit mocht een eigen gekozen richting zijn. Het gehele vak duurde 2 weken, een zeer korte periode! Met dit project ben ik genomineerd voor de Golden Dot Awards. Een prijs die CMD uitreikt voor het beste studentenwerk.

Informatie

Opdrachtgever:

HvA, Derde jaar

Docent:

Martha Lauria

Cijfer:

9

De opdracht

Voor ontwerpen 1 heb ik eerst een persoonlijke beeldverzamling verzameld. Dit allemaal rond het thema The Greater Number. Alle vaardigheden voor het ontwerpen met vorm, kleur en grid, typografie, beeld en beweging.

Het concept

Met mijn website, wil ik een aanjager zijn van maatschappelijke gedragsverandering. Ik wil laten zien dat elkaar liefhebben, maar ook jezelf lief hebben erg belangrijk is. Dit wil laten zien door een blog met spraakmakende foto’s. De visuele stijl is erg authentiek met de handgetekend, dat alles voor generatie Z.

Als jij op zoek bent naar een stagiaire,

dan ben ik op zoek naar jou!

Contact#