Discoveries

Bij deze app gaat het om inspiratie op doen over reizen door de ontdekkingen van iemand anders te lezen en op te slaan. Om medereizigers te helpen, kan de gebruiker ook zijn eigen "Ontdekkingen" delen. Hier is het procesboek.

Informatie

Opdrachtgever:

HvA, tweede jaar

Docent:

Koop Reynders

Cijfer:

8.8

De opdracht

Ontwerp en maak een website met meerdere apparaten voor op reis. Maak een prototype dat laat zien wat je voor, tijdens en na de reis met de app kunt doen.

Het resultaat

Voor de reis: De gebruiker kan uitgebreid bekijken welke reis/activiteit het beste bij hem past. Hij kan bijvoorbeeld een ontdekking op een lijst opslaan, om zo ontdekkingen met elkaar te vergelijken. De gebruiker kan deze lijst ook delen met iemand met wie hij de reis gaat maken. Wanneer de gebruiker een vraag heeft over een Discovery, kan hij deze stellen aan de medereiziger die de Discovery heeft geplaatst.

Tijdens de reis: Tijdens de reis kan de gebruiker zien wat er in de buurt is, maar ook wie er in de buurt is. Dit is handig als de gebruiker op het laatste moment nog iets wil doen. Ook wordt de gebruiker tijdens de reis gemotiveerd om aan de slag te gaan met het schrijven van zijn eigen Discovery. Dit is om de ontdekking van de gebruiker zo nauwkeurig mogelijk te krijgen. (Als de gebruiker na de reis zijn Discovery begint te schrijven, is hij misschien dingen vergeten).

Na de reis: Na de reis is het belangrijk dat de ontdekkingen van de gebruiker worden gedeeld. Om dat mogelijk te maken moet eerst de Discovery worden voltooid. Het kan zijn dat de gebruiker tijdens de reis is begonnen met het schrijven van deze Discovery.

#
Als jij op zoek bent naar een stagiaire,

dan ben ik op zoek naar jou!

Contact#