Bite

Bite is een app waarmee je je sociale kring kunt opbouwen. Dit kan je doen door naar sociale events, een "Bite", te gaan. In de app kan je zelf een Bite opzetten, of meedoen met een andere Bite. Zo kan je met z'n allen naar de bioscoop, picknicken in het Vondelpark of koffie drinken in dat leuke tentje waar je altijd nog een keertje heen wilde.

Informatie

Opdrachtgever:

Bite

Service:

UI/UX design

Download de app hier:

Website Bite

Samengewerkt met:

Charaf Azzaoui

De opdracht

In april 2021 leerde ik Charaf Azzaoui kennen, via mijn stage bij Label A. Charaf is een frontend developer, en hij had een idee. Zelf was hij verhuisd van Rotterdam naar Amsterdam, in de corona periode. Een moeilijke periode om vrienden te maken. Zo kwam Bite van start, want hoe gaaf zou het zijn als je vrienden kon maken via een app? Een app waarin je zelf activiteiten kunt aanmaken, of bij een activiteit kunt aansluiten.

Hoe werkt het?

Op basis van je locatie in de app kun je de beschikbare Bites om je heen zien. Zie je iets dat je leuk vindt? Vraag om lid te worden van de Bite en voeg een bericht toe om jezelf voor te stellen. Je kunt natuurlijk ook zelf een Bite starten. Misschien ben je op zoek naar mensen die zin hebben om iets te gaan drinken, deze vrijdag ... of misschien wil je naar dat nieuwe restaurant dat je aandacht trok, maar heb je niemand om mee naar toe te gaan ... Vind anderen om met je mee te doen in de app! Genoten van je Bite? Voeg daarna anderen toe aan je persoonlijke sociale kring! Je kunt elkaar dan een-op-een berichten en plannen maken voor toekomstige Bites.

Zo simpel is het! Je kunt altijd beslissen met wie je wilt omgaan, zowel bij het accepteren van mensen in je Bite als bij het accepteren van iemand anders. Let's make memories together!

Als jij op zoek bent naar een stagiaire,

dan ben ik op zoek naar jou!

Contact#